IAAS Polska

Alumni

Dominika Ambroziak

Funkcja: Koordynatorka Social Media, Administratorka strony iaaspoland.pl (2014-2016)
W IAAS od: 2014
Zainteresowania: podróże, wędrówki górskierozwój osobisty, wolontariat, diy

Milena Piątek

Funkcja: Członkini
W IAAS od: 2016
Zainteresowania: off road, książki kryminalne, zumba

Karolina Misztal

Funkcja: Członkini
W IAAS od: 2016
Zainteresowania: szeroko pojęta gastronomia,  podróże, psychologia społeczna

 

Urszula Łukaszewicz

Funkcja: Dyrektor ds. HR (2016)
W IAAS od: 2016
Zainteresowania:  windsurfing, kitesurfing, longboard

 

Michalina Niechciał

Funkcja: Dyrektor ds. Marketingu (2015, 2016)
W IAAS od: 2014
Zainteresowania:  fotografia, film, marketing, reklama, sztuka, ekologia

 

Karolina Szlom

Funkcja: Członkini
W IAAS od: 2016
Zainteresowania:   literatura, podróże, energetyka, sprzedaż, muzyka

 

Dorota Maksymowicz

Funkcja: Członkini
W IAAS od: 2015
Zainteresowania:
pieczenie, książki

 

Agata Krasnodębska

Funkcja: Dyrektor ds. HR (2016)           
W IAAS od: 2014 Zainteresowania:  żywienie człowieka, opakowania żywności, design, podróże, psychologia 

 

 

Diana Czerska

Funkcja: National Exchange Coordinator (2016)
W IAAS od: 2014
Zainteresowania:   kryminały, dobre wino, muzyka klasyczna

 

Karolina Dąbkowska

Funkcja: Ambasadorka Ligii Odpowiedzialnego Biznesu, Koordynatorka Podwieczorków przy CSR
W IAAS od: 2014
Zainteresowania: CSR, książki: szczególnie  biografie, poradniki i kryminały

 

Katarzyna Maria Dębska

Funkcja: 
Członkini
W IAAS od: 2016
Zainteresowania:   podróżowanie, książki kryminalne, kino

 

Ewa Dobrogowska

Funkcja: Członkini
W IAAS od: 2015
Zainteresowania: 
trip-hop, alternatywa, fotografia, fantastyka, psychologia

 

Małgorzata Zwolińska


Funkcja: 
Członkini
W IAAS od: 
Zainteresowania:     podróże, zdrowie odżywianie i klimat International 

     Małgorzata Stocka                                               Funkcja: Dyrektor Narodowy (2016), Dyrektor ds. Finansów (2015)            W IAAS od: 2014
Zainteresowania: bieganie, gotowanie, gastronomia